?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Arriving to  Palm Springs Life's third annual Women in Business Awards luncheon in Ritz-Carlton

Arriving to Palm Springs Life's third annual Women in Business Awards luncheon in Ritz-Carlton

Вчера с Эфи мы были приглашены на обед в Ритц-Карлтон, там происходило мероприятие, организованное местным журналом Pаlm Springs Life и награждались женщины  - лидеры  в местном сообществе, бизнесе, в долине Коачелла, где мы живем.
Было много красивых и успешных женщин. Спикер дня была Nina Mclemore, которая имеет свою линию одежды для деловых женщин и она одевала Хиллари Клинтон и многих женщин на топ-уровне больших государственных организаций и корпораций. Она начала свою линию, когда поняла, что большинство брендов создают одежду для совсем молодых девушек или слишком вызывающую или sexy. Для серьезного бизнеса, женщине нужно выглядеть элегантно, но так, чтобы ее воспринимали серьезно.

WSJ

Women in Power Know Nina

Label Looks Commanding but Doesn't Grab the Spotlight

Though she is little known in the wider world, Ms. McLemore's clothing is well-known in the circles of powerful women. Hillary Clinton wears her. So does PepsiCo Chief Executive Indra Nooyi, Federal Reserve Chairwoman Janet Yellen and U.S. Supreme Court Justice Elena Kagan. At least a quarter of female chief executives at Fortune 500 companies have appeared publicly in her clothes or shopped with the label, according to Wall Street Journal research

Я была номинирована в секции Предприниматель года. Я знала, что выбрали победителем другую даму с сетью магазинов со свежими соками. Но учитывая, что я была моложе всех и моя заявка была отправлена в 10 вечера в последний день до дедлайна, классно, что они меня вообще номинировали и включили номинацию в официальный буклет и речь со сцены.

Наслушавшись, как важно одеваться и выглядеть сегодня с утра я отправилась в Chase на семинар для малого бизнеса. Хотя заявок было около 45 пришли представители 4 бизнесов включая меня, одну female. Я была рада, что пришла в пиджаке, чтобы выглядеть серьезно, и так и получилось. Информационная сессия прошла очень приватно и я смогла узнать о возможностях для развития нашего бизнеса, которые смогу применить уже в этом году и чуть позже. В США много программ, когда государство действительно создает возможности как облегчить жизнь малому бизнесу.

Coachella valley view from the mountain

Coachella valley view from the mountain

Happy to be one of the nominees in Palm Springs Life's third annual Women in Business Awards luncheon celebrating the Coachella Valley’s most dynamic women in business as an independent panel of judges presents awards to the 2015 Corporate Leader, Entrepreneur, and Business Leader in the Community.

Happy to be one of the nominees in  Palm Springs Life's third annual Women in Business Awards luncheon celebrating the Coachella Valley’s most dynamic women in business as an independent panel of judges presents awards to the 2015 Corporate Leader, Entrepreneur, and Business Leader in the Community.

Beautiful day in Rancho mirage!

Beautiful day in Rancho mirage!

Palm Springs Life's third annual Women in Business Awards luncheon, presented by SBEMP Attorneys

The event celebrating the desert’s finest female business leaders

Palm Springs Life's third annual Women in Business Awards luncheon, presented by SBEMP AttorneysThe event celebrating the desert’s finest female business leaders

Lunch time🍜

Lunch time🍜

И я тут напоследок сегодня в своем серьзном наряде и Света в галерее. Total Black&White. Случайно получилось, мы не договаривались))

With cute visitor today #elenabulatovafineart #palmsprings

Profile

mylifedesign
Алена Булатова
www.elenabulatova.com

Latest Month

June 2018
S M T W T F S
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Powered by LiveJournal.com
Designed by yoksel